Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську визначали кращих студентів Донеччини з футзалу

11-14 квітня в Краматорську в приміщенні ФОК Донбаської державної машинобудівної академії відбулися фінальні обласні змагання «Універсіада Донеччини 2016» з футзалу.

За звання кращих змагалися 5 команд: студенти Донбаської державної машинобудівної академії (2 колективи), Донецького національного медичного університету ім. М.Горького, Донбаського державного педагогічного університету, Донбаської національної академії будівництва і архітектури.

За підсумками зіграних матчів кращими стали господарі майданчика – ДДМА. Друге місце посіли студенти Донбаського державного педагогічного університету, а третє – команда Донбаської національної академії будівництва і архітектури.

Учасники та глядачі змагань підтримали ХІ Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця», у рамках якої проходить збір коштів на придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень обласних дитячих лікарень України.

Наступні фінальні обласні змагання в рамках «Універсіади Донеччини 2016» проводитимуться з волейболу (юнаки). Розпочнуться вони 18 квітня об 11.00 в Машинобудівному коледжі ДДМА (за адресою: м.Краматорськ, вул. Велика Садова, 99).

 
14.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах