Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському відбувся зональний етап обласних змагань «Олімпійське лелеченя»

Шостий рік поспіль, за ініціативи Національного олімпійського комітету України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, проводиться Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя». Він проходить з початку навчального року серед учнів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл. Проведення цього заходу сприяє вихованню дітей у дусі олімпійських цінностей та впровадження в суспільстві здорового способу життя, що в свою чергу, забезпечує поліпшення здоров’я нації, її фізичний розвиток і духовне збагачення.

13 квітня ФОК м. Родинське гостинно прийняло зональний етап обласних змагань, у якому взяли участь 9 команд-переможців міських та районних етапів: з Родинського, Селидового, Добропілля, Димитрова, Новогродівки, Мар’їнського, Олександрівського, Великоновосілківського і Красноармійського районів.

На спортивне свято завітали: заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, уповноважений відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктор Поліщук, методист міського відділу освіти Тетяна Леонова, директор міського центру «Спорт для всіх» Віталій Щербинка та директор ДЮСШ м. Красноармійськ Ігор Юркін. Гості побажали всім учасникам наснаги та перемоги.

Найспритнішими в естафетах виявились школярі з команди Красноармійська, у рухливій грі – Олександрівського району. Найцікавіше презентувати свою команду в мультимедійному вигляді та за музичним супроводом вдалося господарям змагань, представникам Селидового та Олександрівського району.

За підсумками всіх випробувань перемогу виборола команда ОШ №8 м. Родинське. Друге місце посіли школярі Селидового, на третій позиції опинився колектив з Великоновосілківського району. Призери та переможці змагань отримали грамоти та подарунки від Національного олімпійського комітету України.

На кращі команди чекає фінал обласних змагань «Олімпійське лелеченя».

 

 
14.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах