Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську для дітей та підлітків з інвалідністю провели «Веселі естафети»

8-12 квітня Донецький регіональний центр «Інваспорт» провів серед дітей та підлітків з інвалідністю спортивні змагання «Веселі естафети», присвячені Міжнародному дню спорту на благо розвитку та миру.

Захід відбувся в Краматорську на базі Донбаського міжрегіонального центру профреабілітації інвалідів. Його учасниками були інваліди з вадами розумового, фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату. Команди були складені з мешканців Краматорська, переселенців області та слухачів центру.

У програмі змагань були естафети з м’ячами, кидки м’яча у кільце, естафети з веденням баскетбольного м’яча та естафети з віджиманням від підлоги та перекидами на маті.

У підсумку, перше місце посіла команда «Лондон 2012»: Діана та Тетяна Ткаченко, Кирило Фєдан, Олексій Пугач та Жан Подлєцький. Другою стала команда «Ріо 2016»: Сергій Мітін, Ганна Зайцева, Олена та Сергій Ткаченко, Яна Гоголєва.

Основною метою організаторів були популяризація здорового образу життя, підвищення спортивної майстерності та пропаганда фізичної культури та спорту, як одного з найважливіших засобів реабілітації інвалідів.

 

 
13.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах