Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я!» провели в Костянтинівці

9 квітня в концертно-спортивному залі Костянтинівського вищого професійного училища було жваво, святково і весело.

Динамічна музика, шум дитячих і дорослих голосів, люди в спортивній формі – усе говорило про те, що тут мають розгорнутися неабиякі спортивні баталії. Весь цей антураж віщував про міський спортивний конкурс «Мама, тато, я – спортивна сім’я!», організований Костянтинівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділами міськвиконкому з фізичної культури та спорту, у справах сім’ї та молоді.

Змагання, спрямовані на формування здорового способу життя, а також залучення молодих сімей до колективного і корисного дозвілля, проводяться в місті не перший рік. У цьому році в заході взяли участь 10 найбільш спортивних сімей Костянтинівки. Основний критерій – вік дітей від 2006 р.н. і молодше.

На урочистому шикуванні з напутніми словами до команд звернулися директор Центру «Спорт для всіх» Борис Каманов, інспектор відділу з фізичної культури та спорту міськради Володимир Онофрійчук. Вони закликали учасників продемонструвати весь свій спортивний потенціал, волю до перемоги і чесне суперництво. А за ходом спортивних баталій уважно спостерігали і надавали необхідну допомогу волонтери дитячих спортивних клубів Центру «Спорт для всіх» «Юність» та «Кругозір».

Свої силу, швидкість і дорослі, і діти могли показати в естафетах, у яких були задіяні не тільки всі групи м’язів, але і різний спортивний інвентар: м’ячі, гімнастичні обручі, скакалки тощо. Мами і тата бігали і стрибали на рівні з дітьми, і зовсім по-дитячому раділи перемогам. А діти були в захваті від батьківської любові і турботи. Спортивно-сімейне свято пройшло на одному диханні – ніщо так не об’єднує команду, як спільне жагуче прагнення її учасників до перемоги.

Призерами 2016 року стали сімейні команди Голощапових, Тимофєєвих та Каушинських. Утім, як би не розподілилися підсумкові місця конкурсу, головним призом змагань для всіх стали гарний настрій, спортивний азарт, посмішки та сміх.

Усі команди-учасники змагань нагороджені грамотами, вимпелами «Спорт для всіх єднає Україну». Переможці та призери спортивних стартів отримали медалі, грамоти та цінні подарунки від організаторів конкурсу, а також подарунковий сертифікат «Євро-сіті» і подарункові абонементи на відвідування дитячих атракціонів парку «Ювілейний», надані Генеральним директором об’єднаних парків і кінотеатрів І.Ягмуровою. Таким же абонементом був відзначений наймолодший учасник змагань – п’ятирічний Олександр Сологуб. Фінальним акордом спортивного свята стало загальне дружне фото на довгу пам’ять.

«Цей конкурс дарує, перш за все, гарний настрій. Варто тільки подивитися, як радіють дітвора та їхні батьки, які вони щасливі і безтурботні. На нашу думку, ось таким чином об’єднуються сім’ї», - підвів підсумки змагань директор міського центру «Спорт для всіх» Борис Каманов. Слова подяки директор центру висловив на адресу адміністрації Костянтинівського вищого професійного училища за багаторічну співпрацю і надання допомоги в проведенні, музичному супроводі міських змагань.

 
13.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах