Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв Кубок та чемпіонат Донецької області з дзюдо

8-9 квітня в Слов’янську відбулися обласні змагання з дзюдо – Кубок серед чоловіків і жінок та чемпіонат серед юнаків та дівчат 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006 років народження.

Усього в змаганнях взяли участь 474 спортсмени.

На урочистому шикуванні дзюдоїстів привітали заступник Слов’янського міського голови Юрій Підлісний, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко, головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Дмитро Подопригора.

У Кубку Донецької області з дзюдо серед чоловіків та жінок змагалися 69 спортсменів із 12 команд, які представляли міста: Слов’янськ, Красноармійськ, Димитров, Краматорськ, Бахмут, Маріуполь, Лиман, та райони: Першотравневий, Великоновосілківський, Володарський, Слов’янський та Бахмутський.

Зустрічі між дзюдоїстами видалися напруженими та запеклими, кожен боровся за перемогу до останнього, адже змагання були відбірковими на участь у Кубку України, що відбудеться у травні в Сумах.

У загальнокомандному заліку серед міст Донецької області перше місце вибороли спортсмени зі Слов’янська, друге – з Красноармійська, третє – з Маріуполя.

Серед команд районів Донецької області кращими стали спортсмени Слов’янського району, другими – Першотравневого району, третіми – Бахмутського та Красноармійського районів.

Чемпіонами у своїх вагових категоріях серед господарів, слов’янських спортсменів, стали: Костянтин Болюх (учень ЗОШ № 13), Данило Мальований (студент Донбаського державного педагогічного університету), Даниїл Мільошкін (студент Донбаського державного педагогічного університету), Кирило Белецький (тренер-викладач районної ДЮСШ), Софія Дарчук (студентка Донбаського державного педагогічного університету).

Серед спортсменів Красноармійська на перші місця п’єдесталу піднімалися Антон Дугельний та В’ячеслав Менчаков.

 

У чемпіонаті Донецької області серед юнаків та дівчат 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006 років народження взяли участь 16 команд з 9 міст та 6 районів Донецької області, а також гості з Рубіжного Луганської області, усього – 405 дзюдоїстів.

Для вікової групи 2001-2003 рр.н. це були відбіркові змагання на чемпіонат України, що відбудеться з 12 по 15 травня в Одесі.

У загальнокомандному заліку серед представників міст Донецької області місця розподілилися наступним чином:

1 місце – Слов’янськ;
2 місце – Краматорськ;
3 місце – Красноармійськ.

Серед команд районів:

1 місце – Бахмутський район;
2 місце – Великоновосілківський район;
3 місце – Володарський район.

Чемпіонами у своїх вагових категоріях серед слов’янських спортсменів стали:

-   Назар Бут та Іван Шевченко (вікова категорія 2001-2002 р.н.);
-   Олександра Підлісна (вікова категорія 2003-2004 р.н.);
-  Ілля Андрюшин, Діана Ткаченко, Михайло Петров, Ілля Келеберда, Яна Гонтаренко, Руслана Тертишна та Ганна Савченко (вікова категорія 2005-2006 р.н.).

Володарями золотих медалей серед вихованців Краматорської ДЮСШ № 1 СК «Спринт» були Богдан Боровик (81 кг), Максим Обухов (66 кг), Роман Туров (42 кг), Ярослав Омельченко (55 кг) та Артем Резниченко (29 кг).

Серед спортсменів Красноармійська перемоги у своїх вагових категоріях здобули Андрій Арсьонов, Олександр Калінін, Олег Скляр, Марк Кучеренко та Артем Бабенко.

Додамо, що в рамках Кубку та чемпіонату області з дзюдо в Слов’янську був проведений ще навчально-тренувальний збір і майстер-клас.

Детальніше у сюжеті телеканалу «САТ»: https://youtu.be/Waz17ue1Z8Y

 
11.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах