Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Новгородському відбулися V спортивні ігри школярів Донецької області з вільної боротьби

4-5 квітня в селищі Новгородське, яке підпорядковується Торецькій міській раді, відбулися V спортивні ігри школярів Донецької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1999-2001 років народження.

У змаганнях взяли участь 104 спортсмени (68 юнаків і 36 дівчат) з 7 міст і 1 району Донецької області: Бахмута (колишнього Артемівська), Слов’янська, Краматорська, Селидового, Димитрова, Українська, Торецька (колишнього Дзержинська) і Слов’янського району.

Урочиста частина розпочалася з параду-відкриття, на якому за традицією лунав гімн України. На заході були присутні: начальник відділу з питань молоді та спорту Торецької міської ради Оксана Лисенко і голова Правління ПрАТ «Дзержинський хлібокомбінат», депутат міської ради Ігор Рибак.

Учасники та глядачі змагань підтримали ХІ Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця», у рамках якої проходить збір коштів на придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень обласних дитячих лікарень України.

За підсумками командних змагань серед юнаків кращими стали борці Бахмута, друге місце посіли представники Слов’янська, третє – Селидового.

Серед дівчат першою стала команда Торецька, другою – Бахмута, третьою – Селидового.

Головний суддя змагань – Олег Нікіфоров.

 
 
 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
08.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах