Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято в «Смарагдовому місті» провели федерація черліденгу Донецької області та ОДЮСШ для дітей-сиріт

6 квітня в санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» (с. Соснове Краснолиманського району) відбулося спортивне свято, яке подарувала дітям федерація черліденгу Донецької області та обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт.

Діти побачили показові виступи спортсменів спортивного клубу «Альтаїр» міста Красноармійськ, яким керує президент Донецької федерації черліденгу, тренер обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт (Димитровське відділення) Наталія Коновалюк. Усі учасники свята були в захваті від виступу чемпіонів України в номінації чер данс фрістайл 2016 року (вікова категорія 5-8 років). На згадку про цей захід діти-сироти отримали подарунки, що надав благодійний фонд «Благомай» м. Київ, та солодощі, які подарували батьки спортсменів.

На сьогодні до складу збірної України входять три спортсменки-вихованці Наталії Коновалюк, які захищали честь країни на міжнародній арені:

- чемпіонат світу 2016 р. (м. Орландо, США) – 3 місце;
- чемпіонат Європи 2013 р. (м. Глазго, Шотландія);
- чемпіонат Європи 2014 р. (м. Бонн, Німеччина);
- чемпіонат Європи (м. Самботхей, Угорщина);
- чемпіонат Європи (м. Амстердам, Нідерланди);
- міжнародний турнір (Астана, Казахстан) – 1 місце.

За 10 років роботи 17-ти спортсменам СК «Альтаїр» м. Красноармійська було присвоєно звання  кандидатів у майстри спорту України, 5-ти спортсменам – майстрів спорту України. Донецька федерація черліденгу з 2005 року входить до Всеукраїнської Федерації черліденгу, яка має національний статус з 2015 року.

 
08.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах