Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Слов’янськ – місто спортивне! Слов’янськ – місто чемпіонів!»

Саме такі гасла можуть бачити слов’янці та гості міста на білбордах, розміщених до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру.

Інформаційно-мотиваційні білборди соціальної реклами були розроблені та розміщені за ініціативи міського голови Вадима Ляха, відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міськради спільно з рекламним агентством «Неон» та управлінням архітектури і містобудування.

На білбордах зображені наші земляки, що сьогодні своїми високими досягненнями на всеукраїнських та міжнародних змаганнях створюють сучасну історію спорту, прославляють Слов’янськ, Донецьку область та Україну. Їхні імена є прикладом мужності, героїзму і відваги, взірцем для багатьох хлопців та дівчат, що мріють стати чемпіонами.

«Спостерігаючи за блискучими перемогами слов’янців на змаганнях найвищого рівня, ми пишаємося їхніми успіхами і переконуємося, що наші спортсмени – серед кращих представників України на світовій спортивній арені. Місто повинно знати своїх чемпіонів», - відзначає Слов’янський міський голова Вадим Лях.

Даний соціальний проект спрямований на підняття іміджу фізичної культури та спорту серед широких верств населення, зокрема, серед дітей та молоді. Загалом виготовлено 16 макетів, які відображають досягнення слов’янських спортсменів, містять інформацію про спортивні клуби та заклади.


Щороку 6 квітня у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку. Цей день обраний не випадково, адже 6 квітня 1896 року в Афінах розпочалися Перші Олімпійські ігри сучасності.

 

 
07.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах