Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок до Міжнародного дня спорту провели в Маріупольській ЗОШ № 48

6 квітня рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй від 23 серпня 2013 року було визначене як Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру.

До цього святкового дня в Маріупольській загальноосвітній школі № 48 силами борців КДЮСШ «Атлетик», міської КДЮСШ спільно із Збройними Силами України та громадською організацією «Самооборона Маріуполя» був проведений відкритий Олімпійський урок.

Захід розпочався з урочистої лінійки, на якій пролунав національний гімн і був винесений державний прапор України.

Бійці Збройних Сил України розповіли школярам про роль спорту в житті захисника України та його значення для молодого покоління.

Урок продовжили борці, серед яких були чемпіони області Владислав Бекрєєв, Іван Новіков, призер чемпіонатів України Філіп Мехінті. Спортсмени розповіли школярам про Олімпійські ігри, традиції боротьби в Приазов’ї та провели майстер-клас з прийомам самооборони.

Закінчився урок спортивними конкурсами, у яких учні Маріупольської ЗОШ № 48 демонстрували свою фізичну підготовку.

Переможці отримали цінні призи від управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради, центру «Спорт для всіх» та відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.


Про традицію проведення Олімпійських уроків у Маріуполі тренер з греко-римської боротьби Андрій Матійченко розказав у ефірі проекту «Мариуполь - Online» на «Мариупольское ТВ»: https://youtu.be/k-kMFwkJUV0

 
07.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах