Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


6 квітня – Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

6 квітня світова спільнота відзначає Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру.

Рішення щороку святкувати цей день було прийняте Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 23 серпня 2013 року.

Основною метою започаткування Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру стало прагнення ООН та світового співтовариства поліпшити життя людей за допомогою спорту. Відзначаючи цей день, ООН закликає міжнародні організації, уряди, неурядові організації та громадськість співпрацювати, відзначати та підвищувати популярність Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру.

Усіх небайдужих до спорту людей зі святом вітає начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик:

«Сьогоднішній день нагадує нам базові основи: фізична культура і спорт доступні кожній людині, особам будь-якого віку та соціального статусу – від дошкільнят до пенсіонерів. Наші спортсмени – і вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, і професійні атлети, які представляють честь Батьківщини на міжнародній арені, і ветерани спорту – усі вони слугують наочним прикладом, що спорт – це мир. Спортивні поєдинки сьогодні показують світу, як можна вирішити будь-яку суперечку за підсумками чесної боротьби, гри за правилами. І щире вболівання за своїх спортсменів-земляків єднає нас навколо ідеї цього святкового дня».

 
06.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах