Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулося офіційне відкриття нового спортивного клубу «КПД»

2-3 квітня в Краматорську відбулося офіційне відкриття нового спортивного клубу «КПД», у рамках якого було проведено Кубок з пауерліфтингу та майстер-клас від провідних спортсменів країни.

На захід завітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він побажав спортсменам йти до своїх цілей, незважаючи на будь-які перешкоди, добиватися нових досягнень і підкорювати найвищі спортивні вершини.

Учасниками Кубка стали 25 спортсменів із Краматорська, Дружківки та Світлодарська.

У рамках майстер-класу, який проходив за підтримки працівників Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, спортсмени із задоволенням слухали лекції від провідних пауерліфтерів країни – Данила Ковальова, Костянтина Мусієнка. Присутні стали свідками показових виступів у виконанні Дар’ї Лазебної – срібної призерки чемпіонату світу з пауерліфтингу серед дівчат 2015 року, чемпіонки Європи з класичного пауерліфтингу серед дівчат 2016 року – та її тренера Сергія Федоренка.

За підсумками проведеного заходу спортсмени Краматорська принесли рідному місту командну першість у Кубку, а жителі мікрорайону і гості змагань отримали необхідні знання для занять у спортзалах.

Фото:

 
 
 
 
 
05.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах