Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


5 квітня в Красноармійську розпочинає роботу міський центр «Спорт для всіх»

23 березня на черговій сесії Красноармійської міської ради було прийняте рішення щодо внесення змін до міської цільової Програми розвитку фізичної культури та спорту у м.Красноармійськ, яким передбачено відкриття центру «Спорт для всіх». Також, прийняте рішення про затвердження Статуту центру.

З 5 квітня 2016 року в Красноармійську почне функціонувати КМЦФЗН «Спорт для всіх».

Основною метою діяльності Центру є створення сприятливих умов для реалізації права громадян на заняття фізичною культурою і спортом, задоволення їх потреб в оздоровчо-рекреаційних послугах за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення, укріплення фізичного здоров’я населення.

Основними напрямками діяльності центру є:

- залучення широких верст населення до регулярних оздоровчих та фізкультурних занять, надання фізкультурно-спортивних послуг, поєднання масових та індивідуальних форм організації фізкультурно-оздоровчої і реабілітаційної роботи;

- організація і проведення змагань, конкурсів, показових виступів, фестивалів, спортивних свят та інших заходів за місцем проживання, навчання і в місцях масового відпочинку населення;

- сприяння роботі щодо створення та утримання в належному стані фізкультурно-оздоровчих і спортивних споруд за місцем проживання населення.

 
04.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах