Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську протягом місячника «Спорт для всіх – спільна турбота планують привести до ладу 56 спортмайданчиків

1 квітня в усіх містах і районах Донецької області розпочався Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Захід проводиться в області з 2007 року, і головна його мета – підготовка спортивних споруд міста до весняно-літнього спортивного сезону.

На виконання розпорядження Красноармійського міського голови від 11.03.2016 року № 67 рг «Про проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», у місті був затверджений організаційний комітет та план заходів щодо підготовки та проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

У Красноармійську в рамках обласного заходу планується відремонтувати 56 спортивних майданчиків. Протягом місячника заплановано виконати ряд ремонтних робіт, у тому числі: прибирання територій СК «Олімпієць», СК «Металург», стадіону «Локомотив», ФОК м. Родинське та прилеглі території. Особлива увага буде приділена полям зі штучним покриттям, на яких буде викладена та підсипана гумова крихта, а сам газон буде прочісаний. Уже минулої п’ятниці пройшов перший суботник на території спорткомплексів.

Відзначимо, що Красноармійськ щороку посідає призові місця за результатами проведення місячника.

Комітет по фізичній культурі та спорту міської ради закликає всіх небайдужих залучитися до місячника, адже здорове молоде покоління – це наше успішне майбутнє!

 
04.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах