Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Хокейний клуб «Донбас» – чемпіон України!

30-31 березня в Києві пройшли третій і четвертий матчі фінальної серії чемпіонату України сезону 2015/16, де столичні «Дженералз» приймали ХК «Донбас».

Ігри підтвердили, що підопічні Анатолія Степанищева є найсильнішою командою країни: двічі обігравши суперника, вони довели рахунок у серії до переможного – 4:0.

У поєдинку 30 березня, який завершився з рахунком 1:2, «донбасівці» були кращі за киян завдяки забитим голам Всеволода Толстушко і Олександра Журуна.

У матчі 31 березня ХК «Донбас» здобув перемогу з рахунком 3:1, а результативними діями в складі нашої команди відзначилися Сергій Варламов, Олександр Журун і Віктор Захаров.

Відзначимо, що «Донбас» завоював четверте «золото» України, в четвертий раз у своїй історії обігравши у фінальній серії чемпіонату київську команду. Слідом за «Соколом» (2010/11 і сезони 2011/12) і «Компаньйоном-Нафтогаз» (2012/13) донеччани обіграли «Дженералз», подолавши весь плей-офф раунд поточного розіграшу країни без поразок.

Нижче наводимо повний текст вітання хокейному клубу «Донбас» від начальника управління  з питань фізичної культури та спорту  Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Шановні керівники, спортсмени і тренери ХК «Донбас»!

Прийміть щирі вітання з видатною перемогою  в чемпіонаті України сезону 2015-2016!

Той факт, що золоті медалі вітчизняної першості команда завоювала вже вчетверте в історії, свідчить про наявність у неї високої майстерності, лідерських якостей та наполегливості в досягненні результатів, – усе це ми і називаємо справжнім Донбаським характером.

Численні вболівальники із захопленням спостерігали за тріумфальною ходою команди в чемпіонаті України, а особливі неповторні емоції викликала впевнена перемога наших хокеїстів у фіналі змагань.

У черговий раз хокейний клуб «Донбас» довів, що є предметом особливої гордості населення Донецької області.

Усі ми пишаємося тим, що, попри непрості часи, дитячо-юнацька спортивна школа ХК «Донбас» є найбільшою в Україні, виховуючи сьогодні ряд юних перспективних спортсменів.

Ми раді бачити постійний розвиток клубу, його поступовий позитивний рух уперед, і бажаємо всім вам яскравих перемог, нових здобутків і збільшення армії відданих вболівальників!».

 
 

Фото - http://hcdonbass.com/

 
01.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах