Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скорбим

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації повідомляє про трагічну подію – 30 березня раптово пішов з життя Євген Вікторович Червяков, директор КДЮСШ №5 міста Маріуполь з 1986 року.

Спортивна громадськість Донецької області пам’ятає Євгена Вікторовича сумлінним, дисциплінованим, професійним фахівцем, який успішно суміщав тренерську та господарську діяльність. Його енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег.

За свою довгу трудову біографію Євген Вікторович вніс гідний вклад в життя Донецького регіону та назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного.

 

Біографічна довідка

Червяков Євген Вікторович народився в 1944 році.

Трудову діяльність розпочинав тренером. З 1974 по 1988 роки працював у збірній команді СРСР у м.Москва. У цей період йому вдалось виховати 6 Майстрів спорту СРСР, бронзового призера Чемпіонату Європи К.Гринингера (1978 р.), чемпіонку СРСР з плавання, переможницю Спартакіади народів СРСР Т.Кірюту (1984 р.).

Керував радою директорів спортивних шкіл управління освіти у м. Маріуполь та нагороджений на конкурсі «Маріуполець ріку».

Нагороджений грамотою Міністерства освіти та науки.

 
01.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах