Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Управління взяло участь у скайп-конференції з Міністерством молоді та спорту України

31 березня в Міністерстві молоді та спорту України відбулася скайп-конференція із керівниками управлінь молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації представили начальник управління Володимир Мицик, працівники управління, керівники обласних спортивних організацій.

Скайп-конференцію проводили заступник міністра молоді та спорту України – керівник апарату Микола Даневич разом із заступником міністра Ярославом Войтовичем, керівниками департаментів та управлінь Мінмолодьспорту.

Під час скайп-конференції були обговорені питання щодо фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл Донецької області, відновлення роботи Обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру в місті Бахмут, призначення керівників обласних спортивних організацій, діяльності центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», кадрового забезпечення ДЮСШ, проектів з оновлення спортивної бази регіону та внесення спортивних споруд до єдиного електронного Всеукраїнського реєстру, створення належних соціально-побутових умов для спортсменів, кандидатів на участь в XXXI Олімпійських та XV Паралімпійських іграх.

Керівники Міністерства молоді та спорту України подякували управлінню за роботу, що проводиться в дуже складних умовах.

Наступна скайп-конференція із керівниками управлінь молоді та спорту Донецької облдержадміністрації відбудеться в Мінмолодьспорту України 12 травня.

 
31.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах