Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донеччини з вадами зору вкотре довели свою силу на чемпіонаті України

З 25 по 27 березня в Рівному проходив чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору.

Донецьку область на змаганнях успішно представили 7 атлетів, вихованців Заслужених тренерів України Ігоря Котлярова та Олексія Позднухова. У активі наших пауерліфтерів – 12 медалей: 4 золоті, 7 срібних та 1 бронзова.

По два перших місця у своїх категоріях посіли Заслужений майстер спорту України Володимир Драний (на фото) та майстер спорту України міжнародного класу Володимир Шаульський.

По два «срібла» здобули: Заслужений майстер спорту України Юрій Романюк, майстер спорту України міжнародного класу Євген Бабенко та майстер спорту України Валентина Григор’єва.

Данило Костюк, який уперше виїхав на змагання такого рівня, посів четверте місце в жимі лежачи і став третім у триборстві, виконавши норматив майстра спорту України.

Ще одна дебютантка чемпіонату України з Донеччини Наталія Григор’єва посіла другу сходинку в жимі лежачи.

Наступним змаганням з пауерліфтингу серед сліпих і слабозорих спортсменів, до участі в якому готуються представники Донеччини, стане чемпіонат світу. Він відбудеться в Індії у жовтні 2016 року.

Вітаємо наших пауерліфтерів з успішним виступом на чемпіонаті України! Вони – яскравий приклад для юних донеччан з обмеженими можливостями, уособлення духу і мужності!

 
28.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах