Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міські змагання серед школярів «Олімпійське лелеченя» пройшли в Бахмуті

23 березня в Бахмуті в легкоатлетичному манежі СК «Металург» пройшли міські змагання «Олімпійське лелеченя» серед учнів 5-6 класів.

Цей захід традиційно проводиться з метою залучення підлітків до систематичних занять спортом, формування у них уявлення про олімпійський рух у світі і в Україні.

Команди 16-ти загальноосвітніх шкіл міської ради – №№ 1, 2, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 24 – змагалися в чотирьох комплексних естафетах з елементами баскетболу, футболу, легкої атлетики, хокею та вікторині з питаннями щодо історії Олімпійського спорту.

Школярі показували свої вміння та навички, отримані на уроках фізичного виховання. У підсумку, найбільш спритними, швидкими, кмітливими і дружними, а також такими, що показали свою відмінну, теоретичну підготовку в історії спорту, стали учні ЗОШ № 15. Друге місце за підсумками змагань посіли представники ЗОШ № 1, а трете – ЗОШ № 17.

Переможці були нагороджені кубком та грамотами комітету по фізичній культурі і спорту міськради, а всі команди-учасники – грамотами та значками з олімпійською символікою.

 

 
25.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах