Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі діти-інваліди визначили кращих з баскетболу

Щорічно Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів проводить змагання з баскетболу серед дітей-інвалідів з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе», у яких беруть участь учні спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

Цього року матчі пройшли з 23 по 24 березня на базі спортивного залу Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21.

Їх учасниками стали 36 спортсменів-інвалідів із Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21, Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37 та збірних команд м. Маріуполь.

Змагання проводилися за круговою системою, переможці визначилися за найбільшою сумою набраних очок. Перше місце посіла команда Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21. Другими стали учні Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37, третьою – збірна команда м. Маріуполь № 1 (2002 року народження).

Чемпіони змагань були нагороджені медалями, а призери – грамотами для кожного учасника.

Організатори висловлюють слова подяки директору школи-інтернату № 21 Олені Краус за сприяння в проведенні вищезазначеного спортивного заходу.

Змагання проводилися з метою виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе», де наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами.

 
25.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах