Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини завоювали 3 нагороди чемпіонату України на треку в багатоденній груповій гонці

З 21 по 24 березня у Львові проходив чемпіонат України з велоспорту на треку в багатоденній груповій гонці серед чоловіків, жінок, юніорів, юнаків.

Усього в змаганнях брали участь 105 спортсменів із 16-ти команд. Донецька область на чемпіонаті була представлена 3-ма велосипедистами (1 жінка, 1 юніор та 1 юнак).

За підсумками чотирьох днів змагань в активі нашого регіону опинилося 3 медалі: 1 золота і 2 бронзові.

Володаркою найвищої нагороди стала Анастасія Года (Донецька-Тернопільська обл.). Зазначимо, що в стартах серед жінок не брали участь сильніші велогонщиці України (у тому числі і наша Валерія Кононенко), які готуються до міжнародних рейтингових змагань з велоспорту на шосе.

Серед юніорів Данило Нікулін (ОСДЮСШОР з велоспорту, Лиман, тренер Валерій Красов, на фото ліворуч) здобув бронзову медаль із сумою 18 очок. «Срібло» – у львів’янина Олега Посіко (14 очок), «золото» – у харків’янина Максима Лучина (9 очок).

Ще один вихованець тренера Валерія Красова, спортсмен обласної СДЮСШОР з велоспорту Володимир Василюк (на фото праворуч) став бронзовим призером серед юнаків. За сумою очок він поступився Ярославу Парощак з Києва (5 очок) та Владиславу Денисенко із Харьківської області (8 очок).

Нагадаємо, що ці ж три спортсмени піднімалися на п’єдестал зимового чемпіонату України з велоспорту на треку, що проходив у Львові з 19 по 23 лютого.

 
25.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах