Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулися міські змагання «Мамо, тато, я – спортивна сім’я»

23 березня в Слов’янську в спортивному залі міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися міські змагання «Мамо, тато, я – спортивна сім’я».

8 команд сімей із загальноосвітніх шкіл №№ 1, 4, 9, 12, 13, 15, 18 Слов’янська і Миколаївської ЗОШ № 2 дружньо та весело провели цей час.

На початку змагань всіх учасників привітав начальник відділу у справах сімї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко. Він зазначив, що фізична культура і спорт відіграють важливу роль у формуванні здорової людини і сприяють всебічному розвитку особистості. А батьки власним прикладом повинні показувати своїй малечі, що спорт – це основа здорового способу життя, та долучати їх до регулярних занять фізичною культурою – і саме з такою метою організовані данні змагання.

Усі присутні привітали бурхливими оплесками одного з учасників – Андрія Березовського, учня 1 класу ЗОШ № 13, який у цей день святкував День народження. Андрій отримав від спортивної школи волейбольний м’яч у подарунок, а також побажання в подальшому неодмінно досягати висот у житті, навчанні та спорті.

Безпосередньо змагання складалися з презентацій команд, спортивних естафет «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод», «Слалом» та спортивної вікторини. Боротьба за перемогу була цікавою, емоційною та по-спортивному напруженою.

За підсумками всіх конкурсних змагань та набраних балів кращою виявилася команда «Убойная сила» родини Фіщенко із ЗОШ № 18. Друге місце посіла команда «Ведмеді», яку представляла родина Гадяцьких загальноосвітньої школи № 1. На третьому місці були представники ЗОШ № 15 – команда «Олімпійці» сім’ї Копа.

 

Під час перерв у змаганнях учасникам та гостям спортивного свята свої творчі номери подарували учениця ЗОШ №8 Марія Бабкіна (вокал) та учні ЗОШ № 17 Аліна Скрипник та Валерія Скоробогатая (хореографія, керівник Альона Харченко).

Загалом усі команди отримали чудові враження та заряд бадьорості і спортивної наснаги від активного і змістовного дозвілля в колі своєї сім’ї, а також були відзначені грамоти та солодкими подарунками.

Призери нагороджені медалями, а команда переможців отримала комплект фірмових футболок з олімпійською символікою та кубок міських змагань «Мамо, тато, я – спортивна сім’я». 

 
24.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах