Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську презентували зміни до цільової міської Програми розвитку спорту на 2012-2016 роки

По закінченню чергової сесії Красноармійської міської ради 23 березня в залі засідань міської ради відбулася презентація змін до Програми розвитку спорту м. Красноармійськ на 2012-2016 рр.

На заході були присутні кращі спортсмени, провідні тренери, представники федерацій та керівництво міста. Щорічно спортсмени Красноармійська беруть участь в обласних та міжнародних турнірах з дзюдо, волейболу, боксу, футболу, настільного тенісу, карате, кікбоксингу, регбі, черліденгу та спортивної аеробіки. І показують на них високі результати.

Мер Руслан Требушкін проявив ініціативу, а депутати міської ради підтримали пропозицію ввести стипендію міського голови для обдарованої молоді у сфері культури, освіти і спорту. 23 березня на черговій сесії було прийнято дане рішення. За результатами 2015 року було визначено 10 кращих спортсменів міста, яким виплачуватиметься стипендія міського голови до кінця 2016 року. Руслан Требушкін вручив сертифікати на стипендію протягом поточного року.

Після вручення сертифікатів тренер Микола Ляшенко повідомив, що команда дівчат Красноармійська з волейболу стала чемпіоном Донецької області в V Спортивних іграх серед школярів. Спортсменки подякували міському голові за підтримку та пообіцяли не зупинятися на досягнутому.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту міськради Віктор Поліщук відзначив, що протягом останніх 5 років спорт в Красноармійську майже не фінансувався. З приходом нової влади, за ініціативою міського голови Руслана Требушкіна на розвиток спорту виділено 5 000 000 грн. Зміни до міської цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту в місті Красноармійську Донецької області на 2012-2016 роки, внесені і затверджені на черговій сесії, передбачають:

1. Придбання тенісних столів для шкіл на 200 тис.грн.

2. Розвиток масового спорту, тобто:
- Відкриття центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках затвердженої на минулій сесії Програми розвитку дитячого аматорського (дворового) спорту в місті Красноармійську на 2016 рік. На реалізацію програми передбачено 217 тис.грн.

3. Вже виділено 100 тис грн. на придбання тренажерів для ФОК м.Родинське.

4. Для введення додаткових ставок на ДЮСШ Красноармійська і спорткомітету (4 ставки) - 140 тис.грн. (3 ставки тренера і ставка медсестри).

5. Придбання спортивного інвентарю для секцій міста – виділено 747,7 тис.грн.

6. Для проведення міських змагань і участь в обласних та всеукраїнських змаганнях депутати виділили 272 тис. грн.

7. 143,3 тис.грн. – це резервні кошти на участь у змаганнях вищого рівня, придбання обладнання та поточний ремонт спортивних споруд міста.

8. 60 тис.грн виділено на стипендії кращим спортсменам міста.

Також були внесені зміни в програму соціально-економічного розвитку на 2016 рік, які передбачають:

1. 1,5 млн.грн. для утеплення стін спортивного комплексу «Металург», а так само капітального ремонту борцівського залу на другому поверсі великого залу комплексу.

2. 500 тис.грн. для установки спортивних майданчиків в місті Красноармійськ.

3. 1,5 млн. для капітального ремонту спортивного залу ДЮСШ м.Красноармійськ.

По закінченню засідання Руслан Требушкін подякував усім за плідну співпрацю, побажав успіхів, а також наголосив на тому, що озвучені цифри не є межею. У результаті успішних виступів спортсменів кошти буде виділено додатково. Усі звернення будуть розглянуті, усі питання будуть вирішуватися в індивідуальному порядку.

Заступник Красноармійського міського голови Юрій Третяк розповів про плани на майбутні роки. Програмою розвитку міста на найближчі 5 років передбачено:

- завершення капітального ремонту СК «Металург» (установка трибун, нове футбольне поле, капітальний ремонт душових і роздягалень з урахуванням Програми доступності для людей з обмеженими можливостями);

- капітальний ремонт ФОКа м.Родинське;

- зональне розбиття території парку «Ювілейний» за видами спорту (установка спортивних майданчиків, тренажерів і т.д.);

- капітальний ремонт стадіону «Локомотив»;

- капітальний ремонт спортивного залу кікбоксингу по вул.Шмідта;

- капітальний ремонт спортивного комплексу «Олімпієць» для проведення змагань вищого рівня, а також масових гулянь;

- побудова траси для тренувальних занять і проведення змагань з картингу;

- споруда траси для тренувальних занять і проведення змагань з мотоспорту.

 

 
24.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах