Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Новгородському відбувся чемпіонат Донецької області з вільної боротьби серед юніорок і юніорів

18-20 березня в селищі Новгородське проходив чемпіонат Донецької області з вільної боротьби серед юніорок і юніорів 1996-1999 років народження.

Усього в змаганнях брали участь 101 спортсмен: 47 дівчат і 54 юнака. Борці представляли північний регіон Донеччини: Бахмут, Димитров, Дружківку, Краматорськ, Слов’янськ, Слов’янський район, Торецьк.

За підсумками командних змагань серед юніорів кращими стали представники Бахмута, другими – Слов’янська, третіми – Димитрова. Серед юніорок місця з 1-го по 3-е відповідно посіли команди Торецька (колишнього Дзержинська), Бахмута і Слов’янська.

На заході були присутні: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, керуючий справами Дзержинського виконкому Олександр Андрусенко, Новгородський селищний голова Микола Ленко, начальник відділу з питань молоді та спорту Дзержинської міської ради Оксана Лисенко.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями. Усім командам-учасницям були вручені торти з символікою вільної боротьби від голови правління ПрАТ «Дзержинський хлібокомбінат», депутата міської ради, постійного спонсора дитячого борцівського клубу Торецька (Дзержинська) Ігоря Рибака.

Вже 26 березня в селищі Новгородське (за адресою: вул. Соцгородок, 5) пройдуть наступні змагання – IV відкритий турнір вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячений відкриттю спортивного клубу «Вільної боротьби».

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
23.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах