Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Кураховому визначали кращих кікбоксерів Донецької області

19-20 березня в Кураховому в стінах СК «Олімпійський» відбувся XXV Відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу (Південна зона), у якому за звання кращих змагалися понад 185 юніорів, юнаків, дівчат та дорослих.

Паралельно із цією першістю пройшов Відкритий чемпіонат Донецької ОДЮСШ з кікбоксінгу.

Змагання проходили на ринзі та на татамі у розділах поїнт-файтинг, лайт-контакт, кік-лайт, фул-контакт, лоу-кік та К-1.

Своїх спортсменів представили тренери із: Димитрова – Віталій Степченко, Родинського – Микола Бессонов та Сергій Гоголенко, Краматорська – С.Вербицький та Максим Тендітний, Курахового – Артем Дріга, А.Корогодов та Микола Биковський, Красноармійська – Микола Колесников, Віктор Костенко Роман Незнахін, Володимир Стоволос; Лиману – Павло Дерев’янко, Бахмуту – Леонід Казаріз, Новогродівки – Ігор Пашинський, Маріуполя – Руслан Осіпов.

Найбільша кількість спортсменів представляла такі міста, як Бахмут, Красноармійськ, Курахове, Краматорськ та Лиман.

Під час урочистого відкриття змагань було відзначено та нагороджено почесною грамотою та призом кращого спортсмена міста Курахове – Владислава Гіду. Владислав нещодавно став переможцем у двох розділах на Кубку Європи з кікбоксингу WAKO «Karlovac Open 2016», що проходив у Хорватії. Також в урочистій обстановці Костянтину Кармелицькому з Красноармійська та Сергію Малаховецькому з Новогродівки було вручено посвідчення кандидата у майстри спорту України.

У командному заліку кращими стали кікбоксери Курахового. Друге місце посіли спортсмени Лиману, а третє – Бахмута. Команди-переможці нагороджені кубками та медалями.

Змагання пройшли в дружній теплій атмосфері. Усі учасники отримали грамоти та медалі. Велика кількість спортсменів виконали І, ІІ та ІІІ юнацькі розряди – для багатьох з них ці чемпіонати стали однією із щаблинок до стартів всеукраїнського рівня.

За результатами змагань були відібрані спортсмени для участі у Відкритому чемпіонаті України з кікбоксингу ВАКО серед юнаків та юніорів, який відбудеться у квітні в Броварах.

Організатори змагань вдячні за підтримку начальнику управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимиру Мицику, президенту Федерації кікбоксингу Донецької області Олександру Папаіка, народному депутату України Сергію Сажко, меру міста Курахове Роману Падуну.

 

 
22.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах