Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Єгор Дементьєв завоював «бронзу» на чемпіонаті світу в Італії

В італійському Монтік’ярі завершився чемпіонат світу з паралімпійського велоспорту на треку –  останні великі змагання перед Паралімпіадою-2016 в Ріо-де-Жанейро. У ньому взяли участь понад 220 спортсменів із 32 країн.

Донеччину і Україну на світовій першості представив 29-річний спортсмен Міжнародного спортивного клубу «ІСД» і Донецького регіонального центру «Інваспорт» Єгор Дементьєв.

Єгор виступав в Італії на трьох дистанціях, і найкращим його результатом стала бронзова медаль в індивідуальній гонці переслідування на 4 км (нозологія C5).

Також Дементьєв вів боротьбу за нагороди в гонці скретч, яку в 2020 році планують включити в паралімпійську програму Ігор в Токіо. У фіналі наш спортсмен був близький до медалі, але в підсумку фінішував четвертим.

На ще одній дистанції – у гіті на 1 км – український велогонщик посів 8 місце.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає Єгора і його тренера Віктора Дементьєва з новим досягненням міжнародного рівня і бажає підійти в найкращій формі до головних спортивних змагань – Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

 
За інформацією Міжнародного спортивного клубу «ІСД»
 
22.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах