Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся перший чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WPKA

20 березня в Краматорську відбувся перший чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WPKA серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих.

Змагання пройшли на професійному рингу в залі боксу по вул. Центральна, 5.

Спортсменів на урочистому відкритті чемпіонату області привітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, директор ДЮСШ м. Краматорська Дмитро Леонов і президент обласної організації «Міжрегіональна федерація кікбоксингу орієнтал» Сергій Лук’янченко.

У змаганнях взяли участь 80 спортсменів з 9 клубів і 5 населених пунктів області: Новогродівки, Костянтинівки (3 клуби), Слов’янська, с. Красноармійське і Краматорська (3 клуби). Спортсмени боролися в таких розділах, як хард бокс, лайт контакт, фул контакт і лоу кік.

У підсумку, перше загальнокомандне місце посіли спортсмени з Краматорська (с/к «Лідер»), які здобули 14 золотих медалей. Другою стала команда з Новогродівки, у активі якої 12 золотих медалей. На третьому місці – представники Костянтинівки, які здобули 5 золотих медалей.

Змагання пройшли в дружній обстановці. Переможці своїх категорій були нагороджені медалями і грамотами. Спортсмени, що посіли 2 і 3 місця, отримали грамоти.

 
21.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах