Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини взяли участь у Кубку України в багатоденній гонці

17-20 березня в Ужгороді проходив весняний Кубок України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед чоловіків та жінок.

У змаганнях взяли участь 85 спортсменів із 17 команд України. Донецька область була представлена в складі 4 чоловіків (молодіжний склад у команді) та 2 жінок, усі – вихованці ОСДЮСШОР з велоспорту.

У командному заліку серед чоловіків молоді велосипедисти нашого регіону – 17 річний Данило Нікулін (вихованець тренера Валерія Красова), 20-річні Кирило Рагозін та Олександр Деревянко (обидва – Краматорськ, ОСДЮСШОР) та 21-річний Данило Кондаков (ОСДЮСШОР, Лиман, тренер Борис Міньковський) – посіли 4 місце.

Зазначимо, що основний склад чоловіків-велосипедистів Донеччини із команди СК «ІСД» бере участь у міжнародних змаганнях згідно плану підготовки.

Серед жінок виступили Віра Борисюк та Валерія Кононенко. Для Валерії, яка ще проходить курс реабілітації після травми, ці старти були «пробні». Не зважаючи на те, що Кононенко перемогла в індивідуальній гонці на час, далі спортсменка приймала старти з навантаженням до 50% і в підсумку в особистому заліку посіла 5 місце. 19-річна Віра Борисюк активно провела гонку, перемогла на гірських фінішах, була 7-ю в гонці на час, але закінчила змагання поза десяткою кращих.

 
21.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах