Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» подвоїв свою перевагу в серії проти «Витязя»

17 березня на Дружківській «Альтаїр» харківський «Витязь» прибув у надії створити сенсацію, позбавивши «Донбас» хоча б однієї домашньої перемоги.

У свою чергу, господарі про свій твердий намір перемогти вдруге заявили вже в дебюті. Свою 10 шайбу в протистоянні з «Витязем» з передачі Варламова закинув Чердак, ефектно залишивши не при справах одразу двох захисників і воротаря. А менш ніж через 10 хвилин результативна атака вдалася четвертій ланці донеччан – Григор’єв асистував, а Кузьмик замикав.

Щоб повернутися в боротьбу, у гостей було шість хвилин гри в більшості. Але замість того, щоб забити, харків’яни пропустили втретє. Після сильного кидка Алексюка шайбу в ворота добив Бабинець.

Реалізувати чисельну перевагу команді Віталія Литвиненка вдалося на старті другого періоду – потужний і точний кидок від правого борта вдався Кобикову. Втім, повернути грі напруження закинута шайба харків’янам все одно не допомогла. Ще в другому періоді оформив дубль Чердак, технічно реалізувавши тет-а-тет з В’язововим. А слідом за ним по разу в ціль потрапили Буценко та Карп.

Нагадаємо, що півфінальна серія чемпіонату України триватиме до трьох перемог однієї з команд. Отже, після двох поєдинків в Дружківці «Донбас» знаходиться в одному кроці від фіналу.

«Донбас» - «Витязь» - 6:1 (3:0, 3:1, 0:0)

Шайби: 1:0 Чердак (Варламов), 4:34, 2:0 Кузьмик (Григор’єв), 12:16 3:0 Бабинець (Алексюк, Буценко), 18:28-мен, 3:1 Кобиков (Пономар, Посєвін ), 20:59-бол, 4:1 Чердак, 28:13, 5:1 Буценко (Бабинець, Алексюк), 31:36-бол, 6:1 Карп (Кочетков, Докшин), 34:19,

Третій матч серії відбудеться 19 березня о 19:15 на харківській Арені «Салтівський лід».

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
18.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах