Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Скорбим

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації повідомляє про трагічну подію – на 62-му році життя раптово помер В’ячеслав Степанович Кумуржи, тренер-викладач з боротьби дзюдо в дитячо-юнацькій спортивній школі Володарського району.

Спортивна громадськість Донецької області пам’ятає В’ячеслава Степановича як істинного патріота своєї справи, компетентного спеціаліста, чуйного та мудрого наставника, товариша. Його професійність, енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег.

За свою довгу трудову біографію Анатолій Миколайович вніс гідний вклад в життя Донеччини та назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного.

 

Біографічна довідка

Кумуржі В’ячеслав Степанович народився 4 грудня 1954 року в с. Малоянисоль Володарського району Донецької області.

У 1973 році виконав норматив майстра спорту з самбо.

З 1982 по 1986 роки працював тренером-викладачем з дзюдо у Великоновосілківському районі. Потім працював директором дитячо-юнацької спортивної школи в с. Великоновоселівка.

У 1987 році переїхав до с. Малоянисоль і працював інструктором по спортивних спорудах на Володарському стадіоні «Колос».

З 1996 року працював тренером-викладачем з боротьби дзюдо в дитячо-юнацькій спортивній школі Володарського району.

Вихованці В’ячеслава Степановича протягом багатьох років піднімалися на вищі сходинки п’єдесталу в змаганнях різного рівня. Під його чуйним керівництвом підготовлено десятки спортсменів 1-3 розрядів, 3 майстри спорту, 3 кандидати в майстри спорту.

 
16.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах