Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійському районі визначили кращі волейбольні команди

Красноармійською районною громадською організацією «ФСТ «Колос» у співпраці з Красноармійськими районною радою і райдержадміністрацією, сільськими та селищними радами був проведений чемпіонат району з волейболу серед команд колективів фізичної культури.

Змагання проходили з 6 лютого по 12 березня, і всього їх учасниками стали 132 спортсмени.

Першість Красноармійського району проводилася в два етапи: зональні змагання, що відбулись у населених пунктах смт. Гродівка, с. Новотроїцьке, с. Гришине, с.Лисівка, та фінал, який пройшов у Красноармійську.

Серед 14-ти колективів фізичної культури до фінальної частини змагань пройшли чотири команди зі Срібненської, Улянівської, Миколаївської та Гришинської сільських рад.

За підсумками напруженої боротьби, переможцем турніру стала команда Срібненської сільради. На високому рівні показали свою майстерність спортсмени Улянівської команди, що посіли друге місце. Гідно захищали свою честь волейболісти з с. Миколаївка, які стали третіми. Кожна з команд-переможців турніру отримала Кубок та Почесну Грамоту, а всі члени команд – медалі.

Окремо грамотами були відзначені найкращі гравці турніру: Іван Мовчан із села Срібне, капітан Улянівської команди Дмитро Ященко та Вікторія Демиденко з команди Миколаївської сільської ради.

На церемонії нагородження були присутн: завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації Лариса Федорціва, голова Красноармійської районної громадської організації «ФСТ «Колос» Сергій Васильєв, які тепло привітали учасників змагань з перемогою та побажали спортивних досягнень у майбутньому.

Депутат Красноармійської районної ради Юрій Нікітін урочисто вручив команді-переможниці коштовний подарунок – волейбольний м’яч, а також передав привітання від всього депутатського корпусу та голови Красноармійської райдержадміністрації Анатолія Шишко.

 
15.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах