Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці завершився Всеукраїнський турнір серед дитячих хокейних команд

Завершився другий Всеукраїнський дитячий турнір серед хокейних команд 2007 року народження «Супер-Контік» Junior Hockey Cup. Ігри змагання пройшли в період з 11 по 13 березня в Дружківці на Льодовій арені «Альтаїр».

У турнірі взяли участь шість команд з різних міст України: господарі «Донбас 2007» та «Донбас-2 2007», «Білий Барс» (Біла Церква), «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Союз» (Харків).

За рівнем організації турнір не має аналогів в Україні. Оргкомітет приділив особливу увагу складанню календаря матчів, який враховував специфіку фізичних можливостей дитячого організму. Для учасників турніру було проведено майстер-клас від гравців першої команди ХК «Донбас» з вихованцями ДЮСШ – командою «Донбас 2006». Не залишилися без уваги і батьки юних спортсменів, для яких тренерський штаб клубної школи провів семінар, на якому розглядалися специфіка взаємовідносин «тренер-хокеїст-батько», особливості фізичної підготовки дітей. Повною мірою було розкрите питання психології підростаючих спортсменів.

Кульмінацією стала урочиста церемонія закриття. До учасників звернувся начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик: «Хочу привітати вас із хорошим хокеєм, ви дійсно всі молодці. Ви пишете нову історію хокею України, і я вірю, що багато хто з вас стануть гравцями професійних хокейних команд – команд, які грають зараз у чемпіонаті України. Бажаю вам нових перемог у спорті і в житті!».

За три дні шість команд провели п’ятнадцять матчів. Переможцем турніру стала команда «Дніпро» з Дніпропетровська. Срібло дісталося донеччанам – команді «Донбас 2007». Бронзові нагороди забрала в Білу Церкву команда «Білий Барс 2007».

 

Кращі гравці змагань по 4 категоріях були відзначені індивідуальними нагородами: воротар – Михайло Набойченко («Донбас 2007»), захисник – Дмитро Кривенда («Білий Барс 2007«), нападник – Данило Кураєв (команда ГДЮСШ «Дніпро»), бомбардир – Андрій Виставкін («Донбас 2007«).

Крім ігрового досвіду і самих позитивних емоцій, усі учасники і переможці турніру отримали море солодких подарунків від компанії «Конті».

Підсумкова турнірна таблиця

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
14.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах