Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донецької області здобули медалі чемпіонату Європи в Тарту серед чоловіків

З 5 по 12 березня в естонському місті Тарту проходив чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу серед юнаків і дівчат, юніорів і юніорок, чоловіків і жінок.

Після успішних виступів юнаків, дівчат і юніорів Донецької області в боротьбу за медалі змагань вступили дорослі спортсмени.

У ваговій категорії до 74 кг серед чоловіків срібну нагороду Донеччині та Україні приніс Антон Караченцев із Краматорська. У сумі триборства він подолав 672,5 кг (у присіданні – 232,5кг, у жимі лежачи – 160 кг, у тязі – 280 кг). Аналогічний результат був і в чемпіона Європи із Фінляндії Самі Ніємінена (225,0 + 150,0 + 297,5), однак власна вага нашого атлета виявилась більшою.

Уродженець міста Волноваха В’ячеслав Шутенко захищав честь регіона і України у ваговій категорії до 93 кг. У присіданні йому підкорилася штанга вагою 287,5 кг, що принесло йому малу срібну медаль, а результат в тязі (320 кг) – малу бронзову медаль. У сумі триборства В’ячеслав зміг зібрати 767,5 кг, але це дозволило йому посісти лише четверте місце.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів із вдалим виступом на чемпіонаті Європи та бажаємо надалі також показувати високі результати.

 
14.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах