Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці стартував Всеукраїнський турнір серед дитячих хокейних команд

11 березня в Дружківці на льодовій арені «Альтаїр» відбулася урочиста церемонія відкриття другого в історії Всеукраїнського дитячого турніру Супер-Контік Junior Hockey Cup.

Честь відкривати змагання випало юним представникам відділення фігурного катання ДЮСШ ХК «Донбас», які здивували глядачів двома красивими номерами. Відразу після виступу фігуристів на льоду з’явилися всі шість команд-учасниць майбутнього турніру, до складу яких входять спортсмени 2007 року народження: господарі «Донбас 2007» та «Донбас-2 2007», «Білий Барс» (Біла Церква), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Союз» (Харків), «Дніпро» (Дніпропетровськ).

Побажав спортивних успіхів і сказав напутні слова юним хокеїстам начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик: «Цей турнір вже став доброю традицією. Напевно, для багатьох юних хокеїстів він стане відправною точкою в світ великого хокею. Хотілося б також висловити слова подяки ХК «Донбас» і президенту клубу Борису Колеснікову за, те, що у нас в Донбасі хокей розвивається, цей розвиток йде на всю Україну, і сьогоднішній турнір тому підтвердження».

Відразу після відкриття і за кілька годин до нього в рамках турніру команди встигли провести два матчі: «Донбас 2007» розгромив білоцерківський «Білий Барс» (26:1), а криворізький «Кривбас» розділив очки з харківським «Союзом» (3:3).

Змагання триватимуть до 13 березня.

Додамо, що минулорічний турнір Супер-Контік Junior Hockey Cup проходив у травні в Білій Церкві серед команд 2004 року народження. Тоді перемогу здобули донеччани – «Донбас 2004».

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
11.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах