Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донеччини продовжують збирати нагороди чемпіонату Європи в Тарту

З 5 по 12 березня в естонському місті Тарту проходить чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу серед юнаків і дівчат, юніорів і юніорок, чоловіків і жінок.

Після того, як завершили свої виступи на змаганнях дівчата та юнаки (нагадаємо, чотири спортсмена Донецької області піднімалися на п’єдестал), у боротьбу за медалі вступили юніори.

Владислав Єрмишин у ваговій категорії 59 кг приніс Донеччині ще одне «золото» чемпіонату Європи, показавши в сумі триборства результат 490 кг (присідання – 162,5 кг, жим лежачи – 127,5 кг, станова тяга – 200 кг).

Ще один вихованець тренера Олександра Петренка, Сергій Коваленко в категорії 105 кг виборов «бронзу» в сумі триборства. Його результат – 720,0 кг (у присіданні – 255 кг, у жимі лежачи – 175 кг, у тязі – 290 кг).

У ваговій категорії 83 кг срібним призером в жимі лежачи (170 кг) став Костянтин Мусієнко з Дружківки (ДЮСШ міськвиконкому, СК «Алекс-жим», тренер Сергій Федоренко). При цьому результат у сумі триборства дозволив йому виконати норматив майстра спорту України.

За підсумками змагань серед юніорів наші пауерліфтери посіли 3 командне місце.

 

 
10.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах