Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласні змагання з боксу серед юніорів та юнаків стартували в Красноармійську

10 березня в Красноармійську в спортивній залі загальноосвітньої школи № 10 відбулося відкриття чемпіонату Донецької області з боксу серед юніорів 2000-2001 рр.н. та першості ДО СДЮСШОР з боксу серед юнаків 2002-2003 рр.н. і молодших юнаків 2004-2005 рр.н.

На урочисту церемонію завітали голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради, уповноважений відділення НОК України в Донецькій області Віктор Поліщук, президент федерації боксу Красноармійська Сергій Андрійченко, директор ФСК «Олімпійський» Ольга Донгаузер.

Усього в обласних змаганнях беруть участь 146 спортсменів, які представляють наступні міста Донеччини: Авдіївка, Бахмут, Білицьке, Білозерське, Волноваха, Горняк, Димитров, Добропілля, Краматорськ, Красноармійськ, Курахове, Маріуполь, Селидове, Українськ.

Головний суддя змагань, керівник ДО СДЮСШОР з боксу Олександр Швайко відзначив, що велику допомогу в організації та проведенні заходу надав президент федерації боксу Красноармійська Сергій Андрійченко, президент Благодійного фонду «Надія», генеральний директор шахтоуправління «Покровське», Герой України Леонід Байсаров. Також призи для учасників чемпіонату виділив голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради, уповноважений відділення НОК України в Донецькій області Віктор Поліщук.

Обласні змагання з боксу в Красноармійську триватимуть до 13 березня.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.
 
10.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах