Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олена Мартинкова стала чемпіонкою України зі швидких шахів і здобула «срібло» з бліцу

З 28 лютого по 9 березня у Львові проходив чемпіонат України з шахів серед юніорок до 20 років з трьох дисциплін – класичні шахи, швидкі та бліц.

Серед тридцяти спортсменок з 10-ти регіонів країни Донецьку область на змаганнях успішно представила учениця 9-го класу ЗОШ № 4 м. Краматорська, спортсменка шахового клубу імені Олександра Момота, майстер спорту Олена Мартинкова.

Нагадаємо, що в найбільш напруженому та тривалому турнірі з класичних шахів, що проходив протягом 8-ми днів, п'ятнадцятирічна Олена стала срібною призеркою.

У змаганнях з бліцу, зіграних 8 березня, наша шахістка показала такий же результат – 7 очок у дев'яти партіях і підсумкове друге місце.

Завершився ж чемпіонат дводенним турніром зі швидких шахів, за результатами якого, набравши 8 очок з 9-ти можливих, юна краматорчанка завоювала звання чемпіонки України.

Показово, що Олена Мартинкова стала єдиною спортсменкою, яка увійшла до першої трійки у всіх дисциплінах чемпіонату.

Закриття змагань відбулося в Палаці Потоцьких, де з 1 по 18 березня проходить матч за звання чемпіонки світу між власницею титулу українкою Марією Музичук та претенденткою Хоу Іфань з Китаю.

 
10.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах