Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З нагоди Міжнародного жіночого дня в Краматорську відбулися змагання з боулінгу

У Краматорську відбулися обласні змагання з боулінгу з нагоди Міжнародного жіночого дня.

На урочистій церемонії відкриття були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

«Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добра й достатку, творчих звершень та благополуччя! Нехай завжди Вас супроводжує успіх та хороший настрій! Нехай у Вашому домі та колективі завжди панує взаєморозуміння та злагода», - привітав представниць прекрасної статі Володимир Мицик.

Участь у змаганнях з боулінгу брали команди жінок управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, ДОЦФЗН «Спорт для всіх» та Школи вищої спортивної майстерності.

Учасниці, не зважаючи на свою витонченість та жіночність, продемонстрували вправність, завзяття та жагу до перемоги в цій азартній грі.

Наприкінці святкової спортивної зустрічі були визначені та нагороджені кубками переможці змагань. «Золото» здобула головний спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Олена Богданович, «срібло» дісталося головному спеціалісту відділу організаційно-кадрової роботи ДОЦФЗН «Спорт для всіх» Вікторії Самойловій, а «бронзу» виборола Наталя Павлєцова – медична сестра Школи вищої спортивної майстерності.

 
10.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах