Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини у Вінниці готуються до нових змагань

З 6 по 21 березня у Вінниці в спортивному клубі «Нокаут» проходить навчально-тренувальний збір команди України з боксу серед молоді 1998-1999 років народження (старший тренер – Заслужений тренер України Леонід Лоївський).

На даному зборі участь беруть близько 35 спортсменів – переможці та призери нещодавнього чемпіонату України з боксу серед молоді. Головним змаганням, до якого ведеться підготовка національної збірної, є першість Європи серед молоді, яка пройде в травні 2016 року в м. Даугавпілс (Латвія). На даний момент частина збірної готується до міжнародних турнірів в м. Вільнюс (Литва) і в м. Познань (Польща), до того ж очікується матчева зустріч з командою Англії.

У складі збірної України на зборах проходять підготовку і боксери Донецької області. У їх числі такі спортсмени, як Артем Дем’яненко (Красноармійськ, ДОСДЮСШОР) – майстер спорту України, чемпіон Європи серед юніорів 2015 року, срібний призер чемпіонату України з боксу серед молоді 2016 р., Дмитро Рибалко (Маріуполь, ДЮСШ «Лідер») – майстер спорту України, чемпіон України серед молоді 2016 р., Микола Плясовиця (Красноармійськ, ДОСДЮСШОР) – майстер спорту України, срібний призер чемпіонату України серед молоді 2016 р., Степан Господінов (Маріуполь, ДОСДЮСШОР) – срібний призер чемпіонату України 2015 р., Владислав Карпачов (Красноармійськ, ДОСДЮСШОР) і Еміль Гачаєв (Селидове, ДЮСШ, Бахмут, ДВУОР ім. С. Бубки) – бронзові призери чемпіонату України серед молоді 2016 р.

 

Більше фотографій – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
10.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах