Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янські кікбоксери здобули «золото» і «срібло» на Всеукраїнському турнірі «KYSHENKO CUP»

З 3 по 6 березня в Києві проходив перший Всеукраїнський турнір з кікбоксингу «KYSHENKO CUP».

Змагання зібрали понад двісті кращих молодих кікбоксерів з усієї України та ближнього зарубіжжя.

У розділі «К-1» серед юнаків та юніорів взяли участь і спортсмени Слов’янського Бійцівського клубу «Тріада» (керівник Андрій Безуглий): Денис Тищенко і Володимир Алексейцев.

За підсумками триденних боїв Володимир Алексейцев завоював золоту медаль у категорії до 67 кг (14-15 років), а Денис Тищенко привіз з чемпіонату «срібло» у категорії до 67 кг (16-18 років), поступившись у фінальному поєдинку Микиті Аблез із Запоріжжя – чотириразовому чемпіону світу з тайського боксу та кікбоксингу в розділі К-1, переможцю Гран-прі 2016 в Пекіні по К-1 серед професіоналів. У цих поєдинках кожен з хлопців проявив величезну волю до перемоги.

Вітаємо спортсменів та тренера з успішним виступом на змаганнях та бажаємо подальших яскравих перемог і досягнення нових вершин.

На фото: Володимир Алексейцев та Артур Кішенко

Артур Миколайович Кішенко (народився 14 листопада 1986 року) – професійний український кікбоксер. Є багаторазовим чемпіоном світу та Європи з тайського боксу серед любителів, Заслужений майстер спорту України. На професійному рингу Кішенко провів понад півсотні боїв, у більшості з яких здобув перемогу, а його поточним найвищим досягненням є вихід у фінал турніру K-1 World MAX 2008 року.

 
09.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах