Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відзначили кращих дзюдоїстів лютого

3 березня в Слов’янській міській раді відбулося урочисте привітання чемпіонів і призерів міжнародних турнірів з дзюдо, призера чемпіонату України серед спортсменів з вадами зору і їх тренерів.

Протягом лютого слов’янці вдало виступили на престижних Всеукраїнських та міжнародних змаганнях:

- з 15 по 16 лютого в Рівному на чемпіонаті України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору Ігор Дегтярьов здобув бронзову винагороду;

- з 18 по 20 лютого в Словенії на Міжнародному турнірі з дзюдо Роман Прилуцький, Михайло Петров, Данило Ігнатенко, Іван Ткаченко та Михайло Гончаров стали чемпіонами у своїх вагових категоріях; Іван Шевченко і Данило Батищев посіли другі місця;

- 27 по 28 лютого в італійському місті Конельяно на 19-му міжнародному турнірі з дзюдо «Vittorio Veneto» золоті медалі вибороли Роман Прилуцький та Михайло Петров, бронзовим призером став Михайло Гончаров.

Подяки міської ради «За успішний виступ на Міжнародному турнірі та чемпіонаті України з дзюдо, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту і популяризацію дзюдо в м. Слов’янськ» мер Слов’янська Вадим Лях вручив спортсменам та їх тренерам: Інзі Бобровській, Валерію Дейниченку, Дмитру Ігнатенку, Андрію Філатову.

Вадим Лях привітав присутніх з вагомими перемогами, зазначивши, що спортсмени гідно представили честь міста на престижних змаганнях, і побажав їм подальших успіхів і спортивних досягнень.

 

Детальніше у сюжеті телеканалу «САТ»: https://www.youtube.com/watch?v=rO79i8waOJM

 
04.03.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах