Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці стартувала «Дитяча хокейна ліга Донбасу»

Через два тижні після закінчення регіонального турніру «Золота шайба Донбасу» в Дружківці стартували чергові змагання, організовані дитячо-юнацькою спортивною школою хокейного клубу «Донбас».

Дитяча хокейна ліга Донбасу – це чемпіонат з хокею, у рамках якого за звання кращих змагатимуться 8 дитячих команд з Дружківки, Костянтинівки, Краматорська і Слов’янська.

Кожне місто представлятимуть дві команди у двох вікових категоріях: старша та молодша. Змагання всередині вікових груп пройдуть за коловою системою в 3 кола. Кожна команда проведе 9 матчів, а виграє та, яка набере найбільшу кількість очок. Фінальні ігри відбудуться на початку травня 2016 року.

Після урочистої церемонії відкриття змагання, що відбулася 28 лютого, юні вихованці відділення фігурного катання продемонстрували кілька яскравих номерів. Потім на лід вийшли юні хокеїсти.

Справжня боротьба розгорнулася в стартовому матчі старшої вікової категорії. У першому матчі не виявили сильнішого Дружківка і Краматорськ. Після стартового ривка 3:0 номінальних господарів, гості в другому періоді вчинили опонентам серйозний опір, зумівши зрівняти рахунок (4:4).

З аналогічним показником 3:0 завершився стартовий період і в іншому матчі старших команд, де Костянтинівка зустрічалася зі Слов’янськом. Однак повторити подвиг своїх однолітків з Краматорська представники Слов’янська не змогли, поступившись костянтинівцям з різницею в п’ять шайб.

А ось в молодшій групі боротьби, як кажуть у таких випадках, не вийшло. У першому матчі 11 шайб Краматорську відправила Дружківка. А в другому Слов’янськ шість разів засмутив Костянтинівку. Утім, турнір тільки починається, так що говорити про фаворитів і аутсайдерів поки ще рано і вся боротьба ще попереду.

Результати матчів ДХЛ. 1 тур.

Старша вікова категорія

Дружківка (ст) – Краматорськ (ст) – 4:4 (3:0, 1:4)
Костянтинівка (ст) – Слов’янськ (ст) – 6:1 (3:0, 3:1)

Молодша вікова категорія

Дружківка (мол) – Краматорськ (мол) – 11:0 (6:0, 5:0)
Костянтинівка (мол) – Слов’янськ (мол) – 0:6 (0:3, 0:3)

Запрошуємо всіх жителів і гостей міста Дружківка підтримати юних спортсменів на матчах Дитячої хокейної ліги Донбасу!

Розклад матчів 2-го туру в двох вікових категоріях

5 березня, субота

10:00 Дружківка – Костянтинівка
10:50 Краматорськ – Слов’янськ

6 березня, неділя

9:45 Дружківка – Слов’янськ
10:30 Костянтинівка – Краматорськ
 
За інформацією ХК «Донбас»
 
29.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах