Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відбулися відкриті обласні змагання з легкоатлетичного двоборства та п’ятиборства серед юнаків і дівчат

26-27 лютого в Бахмуті відбулися відкриті обласні змагання з легкоатлетичного двоборства та п’ятиборства серед юнаків і дівчат 2001 року народження та молодше.

На урочистому відкритті спортивного заходу був присутній президент федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис. Він привітав юних спортсменів і побажав їм досягти найкращих результатів з метою відбору на чемпіонат України, який проходитиме в Києві з 3 по 4 березня.

У змаганнях брали участь 200 юнаків та дівчат з різних міст та районів Донеччини та гості з Луганської області. Загалом – 17 команд: Бахмут-1, Бахмут-2, КЗ КДЮСШ м. Маріуполь, КДЮСШ № 4 м. Маріуполь, ДЮСШ м. Костянтинівка-1, ДЮСШ м. Костянтинівка-2, ДЮКФП-2 м. Краматорськ, м. Слов’янськ, міська КДЮСШ (Слов’янськ), м. Димитров, Бахмутський район, ДЮСШ м. Торецьк, ДВУОР ім. С. Бубки, КСЦ «Счастье» (Луганська область), Лисичанськ, КДЮСШ-2 м. Сєвєродонецьк.

Переможці та призери змагань були нагородженні медалями.

З повним списком кращих легкоатлетів у особистій першості чемпіонату можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
29.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах