Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Співчуваємо

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації повідомляє про трагічну подію – смерть видатного діяча, Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, голови Асоціації з формування здорового способу життя людей засобами фізичної культури і спорту, організатора і педагога за покликанням серця, відданого та щирого друга Омельянчука Анатолія Івановича та висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного.

Спортивна громадськість Донецької області пам`ятає Анатолія Івановича як істинного патріота, принципіального та компетентного спеціаліста, чуйного та мудрого товариша. Його професійність, енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег.

За свою довгу трудову біографію Анатолій Іванович вніс гідний вклад в життя Донецького регіону та України в цілому та назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Анатолій Іванович Омельянчук народився в 1940 році в м. Маріуполь Донецької області.
Закінчив Донецький політехнічний інститут за спеціальністю «Механічне обладнання заводів чорної і кольорової металургії» та отримав кваліфікацію інженер-механік, потім закінчив Вищу партійну школу.
З 1962 до 1994 року працював на посадах: майстра цеху Донецького заводу точного машинобудування; другого, першого секретаря Донецького міськкому комсомолу; голови Київського районного комітету народного контролю, заступника голови виконкому Київської районної ради народних депутатів, голови виконкому Київської районної ради народних депутатів, першого секретаря Київського району Компартії України, другого секретаря Донецького міськкому Компартії України, секретаря Донецької обласної ради профспілок, заступника начальника відділу контролю Донецького регіонального відділення фонду держмайна України.
З 1993 року працював у Донецькому державному університеті управління. У 2002 році А.І.Омельянчуку присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України».

 
28.01.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах