Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінальні змагання «Універсіада Донеччини 2016» стартували в Краматорську з бадмінтону

У Донецькій області розпочався II етап змагань «Універсіада Донеччини 2016» серед студентів університетів, академій та інститутів (вищих навчальних закладів ІІІ - ІV рівнів акредитації).

З лютого по жовтень 2016 року на молодь чекатимуть фінальні обласні змагання з ряду олімпійських та неолімпійських видів спорту: бадмінтону, баскетболу, волейболу, волейболу пляжного, легкої атлетики, пауерліфтингу, тенісу настільного, футзалу, футболу, шахів.

Перші фінальні змагання відбулися 24-25 лютого в Краматорську в спортивній залі Донбаської державної машинобудівної академії.

У бадмінтоні кращих визначали студенти чотирьох вищих навчальних закладів: Донбаської державної машинобудівної академії (ДДМА), Донбаського державного педагогічного університету (ДДПУ), Донецького національного медичного університету ім. М.Горького (ДонНМУ) і Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА).

З початком фінальної частини Універсіади учасників привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він побажав студентам якнайкраще підготуватися до змагань і показати в них свої кращі здібності.

За підсумками особистої першості з бадмінтону серед чоловіків першим став Роман Мусін (ДДМА), другим – Олег Лозовой (ДДПУ), третім – Павло Садовський (ДДПУ).

Серед жінок перше і друге місця посіли студентки Альона Невара і Катерина Буренок (відповідно), третє – Анна Прокопенко (ДДПУ).

У першості змішаних пар кращими стали Роман Мусін та Альона Невара (ДДМА), другими – Павло Садовський та Анна Прокопенко (ДДПУ), третіми – Ольга Чебакова та Ігор Цокуров (ДонНМУ).

В командному заліку місця з першого по третє у відповідному порядку посіли студенти Донбаської державної машинобудівної академії, Донбаського державного педагогічного університету, Донецького національного медичного університету ім. М.Горького.

 
25.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах