Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зональні змагання «Шкільна футзальна ліга» відбулися в Дружківці

24 лютого в Дружківці у спортивному комплексі «Грета» пройшли останні, четверті обласні зональні змагання «Шкільна футзальна ліга».

За звання найсильніших боролися команди-переможці міських змагань з футзалу: Дружківська ЗОШ № 12, Костянтинівський ліцей, Дзержинська ЗОШ № 16, Добропільська ЗШ 19 та команда с. Новодмитрівка (Костянтинівського району).

На відкритті спортивного свята був присутній в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко. «Моє бажання − щоб український футбол мав більше суспільне значення, аби наші діти зростали з філософією здорового способу життя, займалися найцікавішою грою у світі і в руках тримали найбільш мирну зброю − футбольний м’яч», - сказав він.

Поєдинки між гравцями викликали захоплення та співпереживання. Стрімкі проходи, боротьба на кожному клаптику майданчика, щирі дитячі емоції. А головне – воля до перемоги та напружена атмосфера, яка, до слова, відчувалася, як на ігровому полі, так і за його межами.

Добропілля – Торецьк (Дзержинськ) – 10:1
Костянтинівка – Дружківка – 1:5
Костянтинівський район – Торецьк (Дзержинськ) – 4:1
Добропілля – Костянтинівський район – 3:1

У фіналі між собою змагалися команди Дружківки та Добропілля. З рахунком 9:2 перемогли гравці Дружківської команди.

На церемонії закриття учасники отримали грамоти та календарі від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

26 лютого в Родинському команда-переможець четвертого зонального етапу – Дружківська ЗОШ № 12 – братиме участь у фіналі обласних змагань з футзалу разом з іншими переможцями зональних етапів: Маріупольською ЗОШ № 15Красноармійською ЗОШ № 9 та Слов’янською ЗОШ № 17.

 
24.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах