Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі провели турнір з міні-футболу «Надія»

20 лютого в с. Кременівка Володарського району в спортивному комплексі «Дружба» відбувся турнір з міні-футболу «Надія» на призи голови районної ради Василя Мітько.

Взяти участь у змаганнях прибуло 14 колективів: «РАЙ-Центр» (смт. Нікольське), «Володарськ», «Малинівка», «Нива», (с. Новокраснівка), «Зоря», «Калка» (с. Кременівка), «Альянс», «Олімпік» (с. Тополине), «Легіон» (с. Малоянисоль), «Вектор» (с. Зелений Яр), «Скіф» (с. Старченкове), «Спартак» (с. Республіка), «Бойове» і гості турніру – команда «Ялта» з Першотравневого району.

Перші ігри почалися з самого ранку. Трибуни були прикрашені прапорами України, Донецької області, Володарського району, Федерації футболу, «Колосу» та HarvEast. Також були розміщені плакати футбольної і спортивної тематики, електронне табло.

Відкриття почалося з гімну України. Вступне слово учасникам і гостям спортивного свята сказав голова районної ради Василь Мітько. Він висловив подяку тренерам за можливість бути присутнім на турнірі і їх внесок у розвиток команд. Слова вітання і напуття командам сказав голова Володарської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Завгородній, вшанувавши хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні ї річниці Майдану.

Почесними гостями турніру з міні-футболу стали представник HarvEast, начальник агроцеху № 20 Олександр Сумятін і голова Першотравневої районної ради Володимир Топузов.

Актуальною темою в Кременівці є реконструкція спортивного комплексу. Тому зі спеціальним зверненням на змагання прийшли наймолодші спортсмени, учні сільської загальноосвітньої школи. Хлопці сказали, що дуже хочуть знову займатися в спортзалі. Ще їх батьки пам’ятають, як у цьому комплексі проходили веселі старти та спортивні заходи. Діти вручили гостям турніру картину під назвою «Спортивне майбутнє очима дитини» та кубки, на яких було написано «Опора і надія людства». У відповідь представники Володарського району подарували малюкам футбольний м’яч і відзначили, що датою закінчення реконструкції позначено 20 листопада 2016 року.

Ігри турніру проходили за олімпійською системою, згідно з жеребкуванням.

Фінал, у якому зустрілися команди «Альянс» і «Спартак» (с. Республіка), вийшов дуже насиченим. Емоції вболівальників зашкалювали, адже кожен переживав за свого фаворита. «Альянс» із самого спочатку продемонстрував свою перевагу, провівши гол уже на перших хвилинах. «Спартак» перемогою поступатися не хотів, але фортуна була на боці «Альянсу». 4:3 – такий остаточний рахунок вирішальної гри турніру. Команда-переможець «Альянс» отримала в нагороду кубок, диплом I ступеня і грошову винагороду.

Спонсорами турніру виступили ТОВ HarvEast і депутати районної ради Олександр Сумятін, Руслан Мазуренко, Сергій Товарчі, Єгор Салявін, Сергій Вавилонський і Олександр Чебурахін.

 
24.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах