Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з голболу серед дітей-інвалідів відбулися в Слов’янську

Щорічно Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів проводить змагання з голболу серед дітей-інвалідів з вадами зору в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе».

Цього разу змагання відбулися з 16 по 18 лютого на базі спортивного залу Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 23.

Участь у заході взяли 18 спортсменів-інвалідів із команд цього навчального закладу.

На урочистому відкритті змагань виступили творчі колективи школи-інтернату. Парад відкривав головний суддя змагань Ігор Одинченко.

Змагання проводилися за круговою системою, переможці визначались по найбільшій сумі набраних очок. Перше місце в молодшій групі посіла команда «Вимпел», друге місце – «Репери», третє – «Ніндзі». У старшій групі місця з першого по третє посіли відповідно «Nike», «Шахтар», «Квас-Тарас».

Організатори дякують директороу школи-інтернату № 23 Миколі Котлярову за сприяння у проведенні заходу.

Змагання проводилися з метою виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», де наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами.

 
19.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах