Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донеччини здобули шість нагород на XX Київському міжнародному турнірі

12-14 лютого в столичному Палаці Спорту проходив ХХ Київський міжнародний турнір з боротьби, присвячений видатним борцям та тренерам.

Після дворічної перерви змагання повернулися в оновленому форматі – відтепер на килимах змагалися не лише борці-вільники, а й представники греко-римського стилю боротьби.

Спортсмени Донецької області за підсумками турніру здобули шість нагород.

Так, у змаганнях з жіночої боротьби «золото» у ваговій категорії 69 кг завоювала Аліна Махиня. А володаркою «бронзи» у категорії 55 кг стала Валерія Одінцова.

Серед борців греко-римського стилю Олександр Чернецький переміг у ваговій категорії 130 кг. Другі місця посіли Дмитро Арабаджи (категорія 75 кг) та Олексій Чекаленко (категорія 85 кг). Третім у ваговій категорії 98 кг був Микола Крисов.

Усього в змаганнях взяли участь спортсмени з 23-х країн світу. До України приїхали команди з Австрії, Азербайджану, Алжиру, Білорусі, Бразилії, Вірменії, Великобританії, Гватемали, Греції, Грузії, Естонії, Ізраїлю, Ірану, Канади, Куби, Литви, Молдови, Росії, Словаччини, США, Угорщини та Фінляндії.

Для багатьох борців турнір став репетицією ліцензійних змагань, де навесні будуть розіграні путівки на Олімпійські ігри 2016 року.

 
15.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах