Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулася звітно-виборна конференція федерації шахів Донецької області

14 лютого в Краматорську пройшла V звітно-виборна конференція федерації шахів Донецької області, у якій взяли участь 32 делегати з Краматорська, Маріуполя, Красноармійська, Костянтинівки та Слов’янська.

Після обрання робочих органів конференції з доповіддю виступив Сергій Близнюк, який очолює федерацію останні п’ять років.

У своєму звіті він зазначив, що останні два роки стали часом випробувань і нових викликів. Сергій Близнюк підкреслив, що федерація вистояла, ні на хвилину не припиняла своєї діяльності, у значній мірі зберегла потенціал та інфраструктуру, продовжує посідати активну позицію в українському шаховому житті, показувати високі спортивні результати у всеукраїнських шахових змаганнях.

Після виступів і дебатів, делегати конференції визнали роботу федерації задовільною.

Наступним пунктом у порядку денному було обрання керівних органів. Відкритим голосуванням на пост президента федерації шахів Донецької області одноголосно був обраний заступник генерального директора з перспективного розвитку ПАТ «Енергомашспецсталь» Сергій Близнюк.

Першим віце-президентом став директор Донецького обласного шахового клубу ім. О.В.Момота Олександр Мартинков, віце-президентами – начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова профспілкового комітету Донбаської державної машинобудівної академії Анатолій Кошевой і директор ТОВ «Димитровпогрузтранс» Микола Вишневський.

 

За поданням новообраного президента до складу президії увійшли ще 9 осіб з Краматорська, Слов’янська, Дружківки та Маріуполя.

На завершення конференції Сергій Близнюк подякував делегатам за довіру і висловив надію на подальшу плідну спільну роботу з розвитку шахового спорту в Донецькій області.

 
15.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах