Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську на новому ринзі пройшов відкритий міський турнір з боксу

9-10 лютого в Краматорську відбувся відкритий міський турнір з боксу, присвячений 27-й річниці виведення військ з Афганістану.

Змагання проходили на першому в місті професійному рингу, що знаходиться по вул. Центральній у будівлі колишнього кінотеатру.

Привітати юних спортсменів і побажати їм високих досягнень прийшли: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник Краматорського міського голови Наталія Чукова, начальник відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Валентина Карпенко, голова Краматорської громадської організації ветеранів Афганістану Вадим Бондарев, голова спілки десантників Донецької області Сергій Власенко.

У змаганнях взяло участь 150 спортсменів із ряду населених пунктів трьох областей: Донецької (Краматорськ, Костянтинівка, Бахмут, Селидове, Соледар, Красноармійськ, Добропілля, Білозерське, Часів Яр, Димитров), Харківської (Куп’янськ, Барвінкове) і Луганської (Рубіжне, Кремінна).

Усього було проведено 103 поєдинки. Проявивши характер і волю до перемоги, кращими у своїх категоріях серед представників Донецької обласної СДЮСШОР з боксу стали:

- Роман Литвинов, Олександр Крикун, Микита Ковальов – Красноармійськ, тренер Сухебатор Жигжжавін;

- Данило Муквич, Анатолій Волосецький – Красноармійськ, тренер Олександр Швайко;

- Євген Дрозд, Владислав Дорохов, Дмитро Караватий – Білозерське, тренер Ілля Шупіченко;

- Іван Агапов, Арсеній Вартанов, Данило Заводовський – Краматорськ, тренер Володимир Туфатулін.

Додамо, що на ремонт спортивного залу в Краматорську, оснащеного професійним рингом, і закупівлю спортивного інвентарю з міського бюджету було виділено понад 600 тисяч гривень. Тепер, завдяки цьому, тренування проходитимуть у максимально комфортних умовах, що, безсумнівно, допоможе молодим спортсменам досягти нових вершин.

 
12.02.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах